Tender description

Európai BizottságRue de la Loi/Wetstraat 130 Office: L-130 10/037Brussels1049agri-evaluation@ec.europa.euhttp://ec.europa.eu/agriculture/evaluation/index_en.htmhttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914Mezőgazdaság és vidékfejlesztésAz EU-szerte az olívaolaj-ágazatban végzett megfelelőségi ellenőrzések végrehajtására irányuló tanulmányAGRI-2018-EVAL-02Az EU-szerte az olívaolaj-ágazatban végzett megfelelőségi ellenőrzések végrehajtására irányuló tanulmány300000.00A teljesítésre általában a nyertes ajánlattevő székhelyén kerül sor.Az ajánlatkérő egyetlen nyertes ajánlattevővel kíván szerződést kötni az EU-szerte az olívaolaj-ágazatban végzett megfelelőségi ellenőrzések végrehajtására irányuló tanulmány elvégzésére vonatkozóan.300000.0010Európai uniós adminisztratív előirányzatokA szerződésnek ezen ajánlati felhívás II.1.5. és II.2.6. szakaszában meghatározott becsült összértékét a maximális értéknek kell tekinteni. Ennek megfelelően az ezt az összeget meghaladó értékű pályázatokat elutasítják. Az áraknak mindent magukban kell foglalniuk: az Európai Bizottság nem téríti meg a szerződés teljesítéséből eredő esetleges további költségeket.Lásd az I.3. szakaszban megadott internetcímet2018-10-0312:0092018-10-0510:30DG Agriculture and Rural Development, Rue de la Loi 130, Office 10/037, 1049 Brussels, BELGIUMAjánlattevőnként legfeljebb 2, megfelelő módon meghatalmazott képviselő vehet részt a pályázatbontáson (a személyazonosságot útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal kell igazolni). Amennyiben az ajánlattevők részt kívánnak venni az eseményen, erről a pályázatbontás előtt legkésőbb 1 héttel tájékoztatniuk kell a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóság C.4., értékelést végző egységét e-mailben, az I.1. pontban megadott elérhetőségen.A pályázati dokumentáció az I.3. pontban megadott címről lesz letölthető. A weboldalt rendszeresen frissítik; az ajánlattevők felelősek azért, hogy a frissítéseket és módosításokat a pályázati időszak során figyelemmel kísérjék.TörvényszékRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1generalcourt.registry@curia.europa.euhttp://www.curia.europa.eu/Lásd az I.3. szakaszban megadott internetcímet2018-08-06BelgiumBrüsszel

Bidding deadline

3 Oct 2018
Remaining: 46 days

Contact

To be able to bid you need to log in
Register for free or Login

Total estimated value

EUR 300,000

Locations

Belgium, Brüsszel

LOTS

Lot

Value

EUR 300,000

Lot Az ajánlatkérő egyetlen nyertes ajánlattevővel kíván szerződést kötni az EU-szerte az olívaolaj-ágazatban végzett megfelelőségi ellenőrzések végrehajtására irányuló tanulmány elvégzésére vonatkozóan.

Main site

A teljesítésre általában a nyertes ajánlattevő székhelyén kerül sor.

Eu programme related

Európai uniós adminisztratív előirányzatok

Additional informantion

A szerződésnek ezen ajánlati felhívás II.1.5. és II.2.6. szakaszában meghatározott becsült összértékét a maximális értéknek kell tekinteni. Ennek megfelelően az ezt az összeget meghaladó értékű pályázatokat elutasítják. Az áraknak mindent magukban kell foglalniuk: az Európai Bizottság nem téríti meg a szerződés teljesítéséből eredő esetleges további költségeket.

SIMILAR TENDERS

Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services

Malta

Value: Not specified

Study on the implementation of conformity checks in the olive oil sector throughout the European Union

Belgium

Value: 300,000 Euro

Repair and maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on economic value of EU quality schemes, geographical indications (GI) and traditional specialities guaranteed (TSG)

Belgium

Value: 400,000 Euro

Grounds maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 30.6 million Pound Sterling

Forestry management services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on the Civil Dialogue Groups for the CAP – Analysis of the EU Policy Making

Belgium

Value: 450,000 Euro