Tender description

Uudenkaupungin kaupunki pyytää tarjouksia linja-autoliikennöintipalveluista Uudenkaupungin alueella kaikille avoimena joukkoliikenteenä. Suurin osa asiakkaista on kuitenkin esi- ja perusopetuksen oppilaita sekä muita opiskelijoita. Liikennöinti tapahtuu Uudenkaupungin peruskoulujen koulupäivinä lukuun ottamatta lauantaipäiviä ja päättäjäispäiviä. Hankinnan kohdetta ja reittivaatimuksia on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnössä liitteineen. Hankinta ei tuota palveluntuottajalle yksinoikeutta linja-autoliikennöintipalvelujen tuottamiseen tilaajalle. Tilaaja ei ole sidottu mihinkään määräostovelvoitteisiin liikennöinnin ja kuljetusten osalta. Palvelua ostetaan määrärahojen puitteissa.

Menettely

Notice number in the OJ S
2018/S 087-195490
Type of contest
Open
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta
kyllä

Täydentävät tiedot

Precise information on deadline(s) for review procedures
Muutoksenhakuaika on 14 päivää hankintapäätöksen tiedoksisaannista.
Tämän ilmoituksen lähettämispäivä
2018-08-21
Muutoksenhakuelin
MarkkinaoikeusRadanrakentajantie 5Helsinki00520+358 [email protected]+358 295643314http://www.oikeus.fi/markkinaoikeus Main CPV code 60112000

Award details

This tender awarded a total of EUR 0 to 0 companies.

See details of each winning bid and its value in the lot section below...

Bidding deadline

22 Aug 2018

0 days remaining

Total estimated value

EUR 1.8 million

Locations

Suomi, Uusikaupunki

LOTS ASSOCIATED WITH THIS TENDER

Value

EUR 1.8 million

Liikennöinnissä on kysymys tarjouspyynnön ja liitteiden mukaisesta avoimen joukkoliikenteen hoitamisesta. Liikennöintiä suoritetaan ainoastaan lukuvuosittain vahvistettuina Uudenkaupungin kaupungin peruskoulujen koulupäivinä. Koulujen lomakausien aikana kuljetuksia ei ajeta, eikä tällöin myöskään suoriteta palveluntuottajalle korvausta palveluista. Palveluun sisältyy lisäksi peruskoulujen tilausajojen hoitaminen 16-paikkaisella linja-autolla tilauskohtaisesti sekä muut Uudenkaupungin kaupungin tarvitsemat tilapäiskuljetukset normaalilla noin 40-50-paikkaisella linja-autolla, esimerkiksi koulujen uimahallikuljetukset ja päättäjäispäivien kuljetukset erikseen tilattaessa.

Description of options

Tarjouskilpailuun sisältyy avoimen joukkoliikenteen hoitamisen lisäksi Uudenkaupungin kaupungin peruskoulujen tilausajojen hoitaminen 16-paikkaisella linja-autolla tilauskohtaisesti tilaajan nimenomaisesta erillisestä tilauksesta. Lisäksi tarjoajan tulee tarjota mahdollisuutta muihin Uudenkaupungin kaupungin tarvitsemiin tilapäiskuljetuksiin, kuten esimerkiksi koulujen uimahallikuljetuksiin ja päättäjäispäivien kuljetuksiin tilaajan nimenomaisesta erillisestä tilauksesta. Tilapäiskuljetukset tapahtuvat normaalilla noin 40-50-paikkaisella linja-autolla. Tilapäiskuljetuksia voidaan hoitaa esimerkiksi liikennöintivuorojen välillä. Tilaaja pidättää oikeuden päättää, tilaako se tilausajoja ja tilapäiskuljetuksia sopimuskaudella vai ei.

SIMILAR TENDERS

Ireland : Castletroy - Magnetic resonance imaging equipment

Ireland

Value: 2.5 million Euro

Norway : Stavanger - Software consultancy services

Norway

Value: 3.2 million Norwegian Krone

Norway : Arendal - Road-maintenance works

Norway

Value: Not specified

Denmark : Copenhagen - Railway engineering services

Denmark

Value: 4.0 million Euro

Italy : Parma - Legal Support and Representation for Litigation before Union and National Judicatures

Italy

Value: 620,000 Euro

United Kingdom : Luton - Retail trade services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 8.0 million Pound Sterling

Ireland : Dublin - Economic research services

Ireland

Value: 350,000 Euro