Tender description

Europese CommissieRue de la Loi/Wetstraat 130 Office: L-130 10/037Brussels1049agri-evaluation@ec.europa.euhttp://ec.europa.eu/agriculture/evaluation/index_en.htmhttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914landbouw en plattelandsontwikkeling.Onderzoek naar de uitvoering van conformiteitscontroles in de olijfoliesector in de Europese Unie.AGRI-2018-EVAL-02Onderzoek naar de uitvoering van conformiteitscontroles in de olijfoliesector in de Europese Unie.300000.00dienstverlening zal doorgaans plaatsvinden in de kantoren van de contractant.De aanbestedende dienst wil een overeenkomst sluiten met 1 contractant om een onderzoek te voeren naar de uitvoering van conformiteitscontroles in de olijfoliesector in de Europese Unie.300000.0010administratieve kredieten van de EU.De geraamde totale waarde van de opdracht, zoals vermeld in II.1.5 en II.2.6 van deze aankondiging, moet worden beschouwd als maximumbedrag. Inschrijvingen die dit bedrag overschrijden worden dan ook afgewezen. In de prijzen moeten alle kosten zijn inbegrepen: de Europese Commissie zal bijkomende kosten voor de uitvoering van de opdracht niet vergoeden.Zie het internetadres vermeld in I.32018-10-0312:0092018-10-0510:30DG Agriculture and Rural Development, Rue de la Loi 130, Office 10/037, 1049 Brussels, BELGIË.Maximaal 2 gevolmachtigde vertegenwoordigers per inschrijver mogen de opening van de inschrijvingen bijwonen (een identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) moet worden overgelegd). Inschrijvers die de opening willen bijwonen, moeten eenheid C.4 Evaluatie van het DG Landbouw en Plattelandsontwikkeling hiervan uiterlijk 1 week vóór de opening via e-mail (zie de contactpunten in I.1) op de hoogte brengen.De aanbestedingsstukken kunnen worden gedownload op het adres vermeld in I.3. De website zal regelmatig worden bijgewerkt en het is de verantwoordelijkheid van de inschrijvers om deze tijdens de inschrijvingsperiode te controleren op updates en wijzigingen.GerechtRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1generalcourt.registry@curia.europa.euhttp://www.curia.europa.eu/zie het internetadres vermeld in I.32018-08-06BelgiëBrussel

Bidding deadline

3 Oct 2018
Remaining: 46 days

Contact

To be able to bid you need to log in
Register for free or Login

Total estimated value

EUR 300,000

Locations

België, Brussel

LOTS

Lot

Value

EUR 300,000

Lot De aanbestedende dienst wil een overeenkomst sluiten met 1 contractant om een onderzoek te voeren naar de uitvoering van conformiteitscontroles in de olijfoliesector in de Europese Unie.

Main site

dienstverlening zal doorgaans plaatsvinden in de kantoren van de contractant.

Eu programme related

administratieve kredieten van de EU.

Additional informantion

De geraamde totale waarde van de opdracht, zoals vermeld in II.1.5 en II.2.6 van deze aankondiging, moet worden beschouwd als maximumbedrag. Inschrijvingen die dit bedrag overschrijden worden dan ook afgewezen. In de prijzen moeten alle kosten zijn inbegrepen: de Europese Commissie zal bijkomende kosten voor de uitvoering van de opdracht niet vergoeden.

SIMILAR TENDERS

Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services

Malta

Value: Not specified

Study on the implementation of conformity checks in the olive oil sector throughout the European Union

Belgium

Value: 300,000 Euro

Repair and maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on economic value of EU quality schemes, geographical indications (GI) and traditional specialities guaranteed (TSG)

Belgium

Value: 400,000 Euro

Grounds maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 30.6 million Pound Sterling

Forestry management services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on the Civil Dialogue Groups for the CAP – Analysis of the EU Policy Making

Belgium

Value: 450,000 Euro