This tender in no longer available.

Tender description

Zajedničko poduzeće Fuzija za energiju („Fusion for Energy”)C/ Josep Pla, 2 Torres Diagonal Litoral B3, Office 10/26Barcelona08019Laura Romanolaura.romano@f4e.europa.euhttp://www.f4e.europa.euhttps://industryportal.f4e.europa.eu/Calls/SearchPublicCall.aspxhttps://eu.eu-supply.comEnergijaDetaljni inženjerski projekt u području pomoćnih sustava vodom hlađenog litij-olovo (WCLL - Water Cooled Lithium Lead) testnog omotačaF4E-OMF-1091Ovaj postupak nabave namijenjen je pružanju tehničke podrške za detaljni inženjerski projekt u području sustava vodom hlađenog litij-olovo (WCLL - Water Cooled Lithium Lead) testnog omotača. Opseg usluga koje će se provesti preliminarni je projekt pomoćnih sustava WCLL-TBS.2200000.00Države članice F4E — prostori izvoditelja.Ovaj postupak nabave namijenjen je pružanju tehničke podrške za detaljni inženjerski projekt u području sustava vodom hlađenog litij-olovo (WCLL - Water Cooled Lithium Lead) testnog omotača. Opseg usluga koje će se provesti preliminarni je projekt pomoćnih sustava WCLL-TBS.2200000.0036Jedno obnavljanje na dodatnih 12 mjeseci (osnovno trajanje 36 mjeseci + obnavljanje na 12 mjeseci).ITER32020-08-3123:5992020-09-0211:001) Ova će obavijest i ostatak dokumentacije o nabavi biti objavljeni i na profilu kupca Zajedničkog poduzeća. Gospodarskim se subjektima savjetuje da redovito posjećuju internetsku stranicu navedenu u odjeljku I. ove obavijesti.2) Ovaj postupak nabave uređen je pravilima utvrđenima:(a) Uredbom (EU, Euratom) 2018/1046, poznatija kao „Opća financijska uredba”, ib) upotpunjen, u slučaju kad odstupa, Financijskom uredbom Fuzije za energiju koju je donio Upravni odbor 10. prosinca 2019.Svi zakonski propisi mogu se naći na https://industryportal.f4e.europa.eu/IP_PAGES/keyreference.aspx3) Ponuditelji mogu predati ponudu samo s pomoću predviđenog alata za e-prijavu koji je naveden u dokumentaciji o nabavi.Opći sudRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1GeneralCourt.Registry@curia.europa.eu+352 43032100http://curia.europa.euU roku od dva mjeseca od obavijesti o sklapanju ugovora možete podnijeti zahtjev za poništenje odluke o sklapanju ugovora. Podnesenim zahtjevima i našim odgovorima odnosno pritužbama za loše upravljanje nije svrha ni učinak obustaviti rok za podnošenje zahtjeva za poništenje niti otvoriti novo razdoblje za podnošenje zahtjeva za poništenje. Tijelo nadležno za postupke poništenja navedeno je u odjeljku VI.4.1) poziva na nadmetanje.Ako smatrate da je došlo do nepravilnosti u postupanju, pritužbu možete podnijeti Europskom ombudsmanu u roku od dvije godine od datuma kad ste doznali za okolnosti koje su uzrok pritužbi (vidjeti http://www.ombudsman.europa.eu).2020-07-08ŠpanjolskaBarcelonaOvaj postupak nabave namijenjen je pružanju tehničke podrške za detaljni inženjerski projekt u području sustava vodom hlađenog litij-olovo (WCLL - Water Cooled Lithium Lead) testnog omotača. Opseg usluga koje će se provesti preliminarni je projekt pomoćnih sustava WCLL-TBS.

Pravni, gospodarski, financijski i tehnički podaci

Selection criteria as stated in the procurement documents
da
Selection criteria as stated in the procurement documents
da

Postupak

Uvjeti za otvaranje ponuda

2020-09-02

11:00

Vrsta natječaja
Open
Datum
2020-08-31
Jezici na kojima se mogu izraditi ponude ili zahtjevi za sudjelovanje
EN
The procurement involves the establishment of a framework agreement

3

Nabava je obuhvaćena Sporazumom o javnoj nabavi
ne
Lokalno vrijeme
23:59

Dopunski podaci

Ova nabava će se ponavljati.
ne
Tijelo nadležno za postupak pravne zaštite

Opći sud

Rue du Fort Niedergrünewald

Luxembourg

L-2925

+352 4303-1

GeneralCourt.Registry@curia.europa.eu

+352 43032100

http://curia.europa.eu

Dodatni podaci

1) Ova će obavijest i ostatak dokumentacije o nabavi biti objavljeni i na profilu kupca Zajedničkog poduzeća. Gospodarskim se subjektima savjetuje da redovito posjećuju internetsku stranicu navedenu u odjeljku I. ove obavijesti.

2) Ovaj postupak nabave uređen je pravilima utvrđenima:

(a) Uredbom (EU, Euratom) 2018/1046, poznatija kao „Opća financijska uredba”, i

b) upotpunjen, u slučaju kad odstupa, Financijskom uredbom Fuzije za energiju koju je donio Upravni odbor 10. prosinca 2019.

Svi zakonski propisi mogu se naći na https://industryportal.f4e.europa.eu/IP_PAGES/keyreference.aspx

3) Ponuditelji mogu predati ponudu samo s pomoću predviđenog alata za e-prijavu koji je naveden u dokumentaciji o nabavi.

Precise information on deadline(s) for review procedures

U roku od dva mjeseca od obavijesti o sklapanju ugovora možete podnijeti zahtjev za poništenje odluke o sklapanju ugovora. Podnesenim zahtjevima i našim odgovorima odnosno pritužbama za loše upravljanje nije svrha ni učinak obustaviti rok za podnošenje zahtjeva za poništenje niti otvoriti novo razdoblje za podnošenje zahtjeva za poništenje. Tijelo nadležno za postupke poništenja navedeno je u odjeljku VI.4.1) poziva na nadmetanje.

Ako smatrate da je došlo do nepravilnosti u postupanju, pritužbu možete podnijeti Europskom ombudsmanu u roku od dvije godine od datuma kad ste doznali za okolnosti koje su uzrok pritužbi (vidjeti http://www.ombudsman.europa.eu).

Datum slanja ove obavijesti
2020-07-08

Bidding information

Bidding deadline

31 Aug 2020

0 days remaining

Total estimated value

EUR 2.2 million

Locations

None

SIMILAR TENDERS

North Macedonia : Strumica - Medical equipments

Macedonia (the former Yugoslav Republic of)

Value: 9.0 million Denar

Germany : Eschborn - Training programme services

Germany

Value: Not specified

United Kingdom : York - Research and development services and related consultancy services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

United Kingdom : London - Veterinary services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 203.3 million Pound Sterling

Norway : Oslo - Education and training services

Norway

Value: 6.0 million Norwegian Krone

Germany : Eschborn - Lithium accumulators

Germany

Value: Not specified

United Kingdom : Hull - Construction work

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 7.5 million Pound Sterling