Tender description

Comisia EuropeanăRue de la Loi/Wetstraat 130 Office: L-130 10/037Brussels1049agri-evaluation@ec.europa.euhttp://ec.europa.eu/agriculture/evaluation/index_en.htmhttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914Agricultură și dezvoltare ruralăStudiu privind punerea în aplicare a controalelor de conformitate în sectorul uleiului de măsline în întreaga Uniune EuropeanăAGRI-2018-EVAL-02Studiu privind punerea în aplicare a controalelor de conformitate în sectorul uleiului de măsline în întreaga Uniune Europeană300000.00În general, livrarea se va face la sediul contractantului.Autoritatea contractantă dorește să încheie un contract cu un singur contractant pentru a desfășura un studiu privind punerea în aplicare a controalelor de conformitate în sectorul uleiului de măsline în întreaga Uniune Europeană.300000.0010Creditele administrative ale UEValoarea totală estimată a contractului menționată în secțiunile II.1.5 și II.2.6 din prezentul anunț va fi considerată valoarea maximă. Prin urmare, ofertele care o depășesc vor fi respinse. Prețurile trebuie să fie globale: Comisia Europeană nu va plăti eventualele costuri suplimentare suportate în legătură cu executarea contractului.A se vedea adresa de internet indicată în secțiunea I.32018-10-0312:0092018-10-0510:30DG Agriculture and Rural Development, Rue de la Loi 130, Office 10/037, 1049 Brussels, BELGIALa deschidere pot participa maximum 2 reprezentanți pentru fiecare ofertă, autorizați în mod corespunzător (trebuie furnizată dovada identității prin prezentarea unui pașaport sau a unei cărți de identitate). Dacă doresc să participe, ofertanții trebuie să informeze Unitatea de evaluare C.4 a DG Agricultură și Dezvoltare Rurală prin e-mail, cel târziu cu 1 săptămână înainte de data de deschidere a ofertelor, la adresa de e-mail indicată la punctul I.1.Dosarul licitației va fi disponibil pentru descărcare la adresa indicată la punctul I.3. Site-ul va fi actualizat periodic și este responsabilitatea ofertanților să verifice eventualele actualizări și modificări efectuate pe parcursul perioadei de licitație.TribunalulRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1generalcourt.registry@curia.europa.euhttp://www.curia.europa.eu/A se vedea adresa de internet indicată în secțiunea I.32018-08-06BelgiaBruxelles

Bidding deadline

3 Oct 2018
Remaining: 46 days

Contact

To be able to bid you need to log in
Register for free or Login

Total estimated value

EUR 300,000

Locations

Belgia, Bruxelles

LOTS

Lot

Value

EUR 300,000

Lot Autoritatea contractantă dorește să încheie un contract cu un singur contractant pentru a desfășura un studiu privind punerea în aplicare a controalelor de conformitate în sectorul uleiului de măsline în întreaga Uniune Europeană.

Main site

În general, livrarea se va face la sediul contractantului.

Eu programme related

Creditele administrative ale UE

Additional informantion

Valoarea totală estimată a contractului menționată în secțiunile II.1.5 și II.2.6 din prezentul anunț va fi considerată valoarea maximă. Prin urmare, ofertele care o depășesc vor fi respinse. Prețurile trebuie să fie globale: Comisia Europeană nu va plăti eventualele costuri suplimentare suportate în legătură cu executarea contractului.

SIMILAR TENDERS

Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services

Malta

Value: Not specified

Study on the implementation of conformity checks in the olive oil sector throughout the European Union

Belgium

Value: 300,000 Euro

Repair and maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on economic value of EU quality schemes, geographical indications (GI) and traditional specialities guaranteed (TSG)

Belgium

Value: 400,000 Euro

Grounds maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 30.6 million Pound Sterling

Forestry management services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on the Civil Dialogue Groups for the CAP – Analysis of the EU Policy Making

Belgium

Value: 450,000 Euro