Tender description

Euroopan komissioRue de la Loi/Wetstraat 130 Office: L-130 10/037Brussels1049agri-evaluation@ec.europa.euhttp://ec.europa.eu/agriculture/evaluation/index_en.htmhttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914Maatalous ja maaseudun kehittäminenTutkimus oliiviöljyalan vaatimustenmukaisuustestien toteutuksesta koko Euroopan unionissaAGRI-2018-EVAL-02Tutkimus oliiviöljyalan vaatimustenmukaisuustestien toteutuksesta koko Euroopan unionissa300000.00palveluiden toimituspaikkana ovat tavallisesti sopimusosapuolen toimitilat.Hankintaviranomainen aikoo tehdä sopimuksen yksittäisen sopimusosapuolen kanssa tutkimuksen tekemiseksi oliiviöljyalan vaatimuksenmukaisuustestien toteutuksesta koko Euroopan unionissa.300000.0010EU:n hallintomäärärahatTämän ilmoituksen kohdissa II.1.5 ja II.2.6 tarkoitettu sopimuksen arvioitu kokonaisarvo katsotaan enimmäisarvoksi. Tämän seurauksena kyseisen arvon ylittävät tarjoukset hylätään. Hintoihin on sisällyttävä kaikki kulut. Euroopan komissio ei maksa sopimuksen toteuttamisesta aiheutuneisiin lisäkuluihin liittyviä kustannuksia.Katso kohdassa I.3 annettu internetosoite.2018-10-0312:0092018-10-0510:30DG Agriculture and Rural Development, Rue de la Loi 130, Office 10/037, 1049 Brussels, BELGIATarjousten avaustilaisuuteen voi osallistua enintään 2 asianmukaisesti valtuutettua edustajaa jokaiselta tarjoajalta (henkilöllisyys täytyy todistaa esittämällä passi tai henkilötodistus). Jos tarjoajat haluavat osallistua avaustilaisuuteen, niiden on ilmoitettava tästä maatalouden ja maaseudun kehittämisen PO:n arviointiyksikölle C.4 sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen avaustilaisuuden päivämäärää. Yhteystiedot on annettu kohdassa I.1.Tarjousasiakirjat ovat ladattavissa kohdassa I.3 mainitusta internetosoitteesta. Kyseistä verkkosivustoa päivitetään säännöllisesti, ja tarjoajien on itse huolehdittava päivitysten ja muutosten seuraamisesta tarjousmenettelyn aikana.Unionin yleinen tuomioistuinRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1generalcourt.registry@curia.europa.euhttp://www.curia.europa.eu/katso kohdassa I.3 annettu internetosoite.2018-08-06BelgiaBryssel

Bidding deadline

3 Oct 2018
Remaining: 46 days

Contact

To be able to bid you need to log in
Register for free or Login

Total estimated value

EUR 300,000

Locations

Belgia, Bryssel

LOTS

Lot

Value

EUR 300,000

Lot Hankintaviranomainen aikoo tehdä sopimuksen yksittäisen sopimusosapuolen kanssa tutkimuksen tekemiseksi oliiviöljyalan vaatimuksenmukaisuustestien toteutuksesta koko Euroopan unionissa.

Main site

palveluiden toimituspaikkana ovat tavallisesti sopimusosapuolen toimitilat.

Eu programme related

EU:n hallintomäärärahat

Additional informantion

Tämän ilmoituksen kohdissa II.1.5 ja II.2.6 tarkoitettu sopimuksen arvioitu kokonaisarvo katsotaan enimmäisarvoksi. Tämän seurauksena kyseisen arvon ylittävät tarjoukset hylätään. Hintoihin on sisällyttävä kaikki kulut. Euroopan komissio ei maksa sopimuksen toteuttamisesta aiheutuneisiin lisäkuluihin liittyviä kustannuksia.

SIMILAR TENDERS

Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services

Malta

Value: Not specified

Study on the implementation of conformity checks in the olive oil sector throughout the European Union

Belgium

Value: 300,000 Euro

Repair and maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on economic value of EU quality schemes, geographical indications (GI) and traditional specialities guaranteed (TSG)

Belgium

Value: 400,000 Euro

Grounds maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 30.6 million Pound Sterling

Forestry management services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on the Civil Dialogue Groups for the CAP – Analysis of the EU Policy Making

Belgium

Value: 450,000 Euro