Tender description

Europa-KommissionenRue de la Loi/Wetstraat 130 Office: L-130 10/037Brussels1049agri-evaluation@ec.europa.euhttp://ec.europa.eu/agriculture/evaluation/index_en.htmhttps://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914https://etendering.ted.europa.eu/cft/cft-display.html?cftId=3914Landbrug og udvikling af landdistrikterUndersøgelse vedrørende gennemførelsen af overensstemmelseskontroller i olivenoliesektoren på tværs af Den Europæiske UnionAGRI-2018-EVAL-02Undersøgelse vedrørende gennemførelsen af overensstemmelseskontroller i olivenoliesektoren på tværs af Den Europæiske Union300000.00Levering skal almindeligvis finde sted i kontrahentens lokaler.Den ordregivende myndighed har til hensigt at indgå en kontrakt med en enkelt kontrahent med henblik på at udføre en undersøgelse vedrørende gennemførelsen af overensstemmelseskontroller i olivenoliesektoren på tværs af Den Europæiske Union.300000.0010EU's administrative bevillingerDen anslåede samlede værdi af kontrakten, der omhandles i punkt II.1.5 og II.2.6 i denne bekendtgørelse, betragtes som et maksimumsbeløb. Derfor vil bud, der overskrider dette beløb, blive afvist. Europa-Kommissionen vil ikke betale for nogen yderligere omkostninger i forbindelse med udførelsen af kontrakten.Se internetadressen anført i punkt I.32018-10-0312:0092018-10-0510:30DG Agriculture and Rural Development, Rue de la Loi 130, Office 10/037, 1049 Brussels, BELGIENHøjst 2 behørigt bemyndigede repræsentanter pr. tilbudsgiver må være til stede ved åbningen af bud (mod fremlæggelse af pas eller andet identitetsbevis). Tilbudsgivere, der ønsker at deltage, bedes bekræfte dette pr. e-mail til evalueringsafdeling C.4 ved GD for Landbrug og Udvikling af Landdistrikter senest 1 uge forud for åbningen af buddene til kontaktpersonerne anført i punkt I.1.Udbudsmaterialet kan downloades fra adressen anført ovenfor i punkt I.3. Webstedet vil blive opdateret løbende, og det er tilbudsgivernes ansvar at kontrollere, om der er opdateringer og ændringer i udbudsperioden.RettenRue du Fort NiedergrünewaldLuxembourgL-2925+352 4303-1generalcourt.registry@curia.europa.euhttp://www.curia.europa.eu/Se internetadressen anført i punkt I.32018-08-06BelgienBruxelles

Bidding deadline

3 Oct 2018
Remaining: 46 days

Contact

To be able to bid you need to log in
Register for free or Login

Total estimated value

EUR 300,000

Locations

Belgien, Bruxelles

LOTS

Lot

Value

EUR 300,000

Lot Den ordregivende myndighed har til hensigt at indgå en kontrakt med en enkelt kontrahent med henblik på at udføre en undersøgelse vedrørende gennemførelsen af overensstemmelseskontroller i olivenoliesektoren på tværs af Den Europæiske Union.

Main site

Levering skal almindeligvis finde sted i kontrahentens lokaler.

Eu programme related

EU's administrative bevillinger

Additional informantion

Den anslåede samlede værdi af kontrakten, der omhandles i punkt II.1.5 og II.2.6 i denne bekendtgørelse, betragtes som et maksimumsbeløb. Derfor vil bud, der overskrider dette beløb, blive afvist. Europa-Kommissionen vil ikke betale for nogen yderligere omkostninger i forbindelse med udførelsen af kontrakten.

SIMILAR TENDERS

Agricultural, forestry, horticultural, aquacultural and apicultural services

Malta

Value: Not specified

Study on the implementation of conformity checks in the olive oil sector throughout the European Union

Belgium

Value: 300,000 Euro

Repair and maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on economic value of EU quality schemes, geographical indications (GI) and traditional specialities guaranteed (TSG)

Belgium

Value: 400,000 Euro

Grounds maintenance services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: 30.6 million Pound Sterling

Forestry management services

United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Value: Not specified

Study on the Civil Dialogue Groups for the CAP – Analysis of the EU Policy Making

Belgium

Value: 450,000 Euro